Genieten op de Veluwe

stacaravan Veluwe

Niet voor niets kiezen elk jaar weer veel mensen voor een vakantie op of rond de Veluwe, het is een van de mooiste beschermde natuurgebieden die ons land kent. Stel je eens voor dat je de mogelijkheid hebt om daar veel te zijn, vakantie te vieren of zomaar lekker een weekend er tussenuit om te ontspannen. Met een stacaravan Veluwe wordt deze droom werkelijkheid, comfortabel genieten in je vrije tijd in het mooiste gebied van Nederland.

Altijd een prachtige omgeving

Waar je ook verblijft op de Veluwe, je bent altijd midden in de mooie natuur die de regio kent. Kies voor een mooie standplaats waar je een stacaravan wilt laten plaatsen voor je er een koopt, weet je het gebied niet goed? De bergjes helpt je op weg naar een prachtige locatie voor je stacaravan Veluwe. Ook wanneer je al een standplaats hebt, en alleen op zoek bent naar een stacaravan ben je natuurlijk welkom. Op de website vind je een ruim aanbod aan chalets en stacaravans. 

stacaravan Veluwe

Inruilen van je oude stacaravan

Wil je een nieuwe stacaravan Veluwe maar ben je nog in het bezit van je oude? Geen probleem, bij de Bergjes zijn er mogelijkheden om misschien je oude caravan in te ruilen. Hierdoor is er direct ruimte voor je nieuwe stacaravan, zodat je niet het probleem hebt dat je de oude caravan niet krijgt verkocht. Zowel van binnen als van buiten kun je een stacaravan laten ontwerpen, die perfect aan je eisen voldoet. Vraag bij de medewerkers naar de mogelijkheden.