Reizen in Peru

Reizen Peru

Al vanaf ik klein ben wil ik heel erg graag een keer reizen in Peru. Dat komt omdat mijn vader daar vandaan komt en hij er veel verhalen over heeft verteld. Ik merkte om mij heen dat er maar weinig mensen zijn dit naar dit mooie land zijn gegaan. Het was dus best wel lastig om informatie te krijgen over hoe het is om daar rond te trekken. Omdat ik het toch wel erg fijn vond om mijzelf een beetje voor te bereiden, ben ik op internet gaan rond zoeken voor tips. Al gauw kwam ik daar een hele fijne website tegen waarop heel erg veel informatie staat over dit land.

Reizen Peru

Bereid je goed voor

Op de site stonden allemaal verschillende dingen beschreven zoals hoe jij het beste kan reizen door Peru. Ook was er erg veel informatie te vinden over de geschiedenis van het land en over de verschillende culturen. Het allemaal erg interessant om te lezen. Op de site stond ook de tip dat het goed is om je goed voor te bereiden. Dat komt omdat het echt een compleet ander land is, met een andere mentaliteit. Ik kan niet wachten totdat ik eindelijk kan rondtrekken daar.