Rijschool in Tiel met de allerbeste begeleiding

Rijschool in Tiel

Rijschool in Tiel Goede begeleiding is iets waar je niets aan tekort komt bij Rijschool in Tiel. Dit merkte ik al direct tijdens mijn eerste les. Zelf heb ik hier veel behoefte aan, omdat ik soms moeite heb met nieuwe dingen leren. Een gevolg hiervan is dat ik vaak heel erg zenuwachtig word en daardoor domme foutjes ga maken. Dit kan tijdens het rijden verkeerd uitpakken, dus ik hoopte dat ik dit kon gaan voorkomen.

Fijne ervaring bij deze rijschool in Tiel

Rijschool in Tiel

Tijdens mijn proefles bij deze rijschool in Tiel werd ik erg snel op mijn gemak gesteld. Degene die de les gaf, had veel interesse in mijn leven. Doordat ik honderduit aan het vertellen was, verdwenen alle zenuwen als sneeuw voor de zon. Doordat ik mij zo relaxt voelde, ging het een stuk beter dan ik vooraf had verwacht. De keren daarop was dit precies hetzelfde geval en daardoor leerde ik heel erg snel veel nieuwe dingen. Het leuke was dat wij ook telkens een andere route reden, waardoor ik de omgeving ook weer iets beter leerde kennen. Zelf woon ik hier namelijk nog niet zo heel erg lang, dus dat was wel mooi meegenomen.

Een goede uitkomst

Voordat ik het examen ging doen, vroeg mijn instructeur mij of ik het fijn zou vinden als hij erbij was. Dit leek mij wel heel erg prettig, omdat ik hem kende en die andere persoon een onbekende is. Daarnaast is het ook handig voor als je het niet haalt, want dan weet hij precies waar je nog meer aan moet werken. Gelukkig was dat nergens voor nodig, want ik heb het gewoon in 1 keer gehaald. Hier was ik natuurlijk ongelofelijk blij mee en ik kon dan ook niet wachten om zelf de weg op te gaan. Inmiddels heb ik al heel wat kilometers gemaakt in mijn eerste auto!