Serengeti safari om nooit te vergeten!

Wil jij graag op safari naar een bijzondere plek die jij nooit meer gaat vergeten? Dan ben jij met de Serengeti safari op het juiste adres. Jij gaat namelijk de bijzondere natuur van serengeti national park zien die jij nergens anders terug kan vinden. De safari duurt dan ook meerdere dagen en je gaat allerlei verschillende dieren zien en horen. Het is dus zeker een aanrader en een kans die jij moet nemen als het kan. Elke safari ronde is namelijk weer anders, want jij kan elke keer weer andere dieren zien. Ook het overnachten zal een ervaring zijn die jij niet snel ergens anders weer gaat meemaken. Maak daarom een goede keuze en kies voor de safari in Serengeti.

Serengeti safari

Duur

De Serengeti safari duurt drie tot vier dagen. Jij krijgt dus zeker ruim de tijd om zoveel mogelijk te zien van het park en dus van de natuur. Ook in de nacht kun jij van alles meemaken. Dat maakt de safari ook zo leuk en daarom is het ook niet zo gek dat het maximaal vier dagen duurt. Jij hoeft je natuurlijk geen zorgen te maken over het overnachten. Er zijn geen dieren die jou kunnen aanvallen en er zijn genoeg begeleiders bij de safari die ervoor gaan zorgen dat alles veilig verloopt. Wel zijn er een aantal dingen waar jij rekening mee moet houden.

Opletten

Wanneer je op de Serengeti safari gaat moet jij natuurlijk rekening houden met een aantal dingen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij genoeg zonnebrand bij je hebt. De zon brandt fel en jij wilt niet verbranden, want dan krijg een hele vervelende ervaring. Ook moet jij ervoor zorgen dat je genoeg drinken bij je hebt. Het is warm dus water ga jij zeker nodig hebben. Stroom is er niet dus opgeladen batterijen en powerbanks zijn handig.