Tropische vakantie boeken

Tropische vakantie

Al heel erg lang wilden mijn man en ik een tropische vakantie boeken. Heerlijk genieten in de zon op mooie witte zandstranden. Een cocktail erbij en even helemaal niks moeten. Mijn man en ik hebben allebei een drukke baan en dan is het wel heerlijk om er even tussen uit te gaan. Vrienden van ons zijn onlangs naar de Seychellen geweest. Zij hebben het daar erg naar hun zin gehad en raadde ons aan om daar ook heen te gaan. Wij zijn ons gaan verdiepen in dat land op het internet. Hoe het er uit zag en wat er te doen was. Wat zagen de plaatjes er mooi uit.

Tropische vakantie

Een geweldige tropische vakantie

Ook hebben wij de foto’s bekeken van onze vrienden, die er ook schitterend uitzagen. Wij werden steeds enthousiaster over dit land. Ook kregen wij tips mee van hen, wat wij echt moesten bezichtigen en naar welke reisorganisatie wij moesten gaan hiervoor. Wij hebben van deze tip gebruik gemaakt en zijn naar de reisorganisatie: Silktravel gegaan. Zij bieden tropische vakantie op maat aan, zo kan de hele reis worden samengesteld naar ieders wens. Wij hebben een aantal plekken doorgegeven die wij graag wilden bezichtigen. Daar werd in de reis erbij ingenomen.

Tropische vakantie

Goede service

De specialisten zijn met onze wensen aan de slag gegaan en hebben echt geweldig gedaan. Vanaf de heenreis tot aan de terugreis hebben wij een zorgeloze reis gehad. Wij hadden ook voor een huurauto gekozen, dit omdat wij ook wat van het binnenland wilden zien. De huurauto stond netjes klaar bij de accommodatie. Dit is allemaal geregeld met de goede service van de specialisten van deze reisorganisatie. Wij zijn gaan duiken, hebben een uitstapje naar de ongerepte jungle gemaakt en hebben genoten van de witte zandstranden van de Seychellen. Neem een contact op met deze organisatie als jij een tropische vakantie wilt boeken.