Camping Las Dunas in Spanje

Camping Las Dunas

Camping Las Dunas is een luxe camping aan de Costa Brava in Spanje. Deze camping ligt lekker dichtbij het strand en de kust. Overal op deze camping is er Wi-Fi. Het is een echte familiecamping waar veel mensen weer ieder jaar heengaan en terugkomen. Er zijn in totaal 1600 plaatsen. Hiervan zijn een groot deel plaatsen voor kampeerders, maar er zijn er ook een paar met luxe stacaravans. Het strand waar deze camping aan ligt zal je ook zeker niet teleurstellen. Het strand is enorm en is enorm schoon. Omdat het dichtsbijzijnde dorpje 3.3 kilometer verderop ligt wat er voor zorgt dat je lekker midden in de natuur en in de rust verblijft is het zo dat er een winkel op de camping te vinden is met alles wat je nodig hebt. Van eten tot wc-papier alles is te vinden.

Camping Las Dunas

Animatieteam

In het hoogseizoen is er natuurlijk ook een animatieteam die de kinderen de hele dag lekker bezig houdt met allerlei activiteiten die al vrij vroeg beginnen. De allerkleinsten kunnen zich met het animatieteam  lekker vermaken met leeftijdsgenoten en dit geldt ook voor de oudere kinderen en tieners. Er zijn veel thema avonden en allerlei shows en voorstellingen.

Camping Las Dunas

Mooie omgeving

Naast dat je vanaf de camping naar allerlei vissersdorpjes kunt en daar ook kunt vissen ligt Barcelona natuurlijk ook redelijk in de buurt. In deze vissersdorpjes kun je genieten van de beste en meest verse vis. Op de camping is er ook een restaurant waar je van alles kunt bestellen.