Voor de mooiste kunstwerken van René Lalique gaat u naar Gemeentemuseum Den Haag!

Gemeentemuseum Den Haag

Voor de echte kunstliefhebbers die zeker geïnteresseerd zijn in het bewonderen van de kunstenaar René Lalique en zijn kunstwerken. Gaat u naar het Gemeentemuseum Den Haag! Het gemeentemuseum Den Haag is een museum waar kunstwerken van René Lalique worden tentoongesteld, waar bezoekers kunnen genieten van een unieke tentoonstelling die u nergens anders zult zien.

Gemeentemuseum Den HaagOver René Lalique

René Lalique is geboren in het jaar 1860 en is overleden in het jaar 1945. Hij heeft Frankrijk vertegenwoordigd met zijn kunstwerken en is internationaal doorgebroken. Doordat zijn juwelen en glazen mobylieken erg gewild waren door mensen. Werd er een deel van zijn kunsten in het Museum Lalique geplaatst. Ook wel Musee Lalique genoemd.

Kunstwerken van dichtbij bekijken

Bent u erg benieuwd  om naar de kunstwerken van René Lalique van dichtbij te bekijken? Dan ben bent u bij Gemeentemuseum Den Haag aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk met behulp van een scherm inzoomen op de kunstwerken van René Lalique.

Zo hangen er ook in het museum allemaal schermen, dat wil zeggen dat u op de schermen kan inzoomen om de details van de kunstwerken te bekijken van de kunstenaar.

De arrangementen

Wanneer u ook het Gemeentemuseum Den Haag bezoekt, kunt u  ook genieten van de arrangementen die beschikbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een prosecco arrangement en een een lezing van de gids  of een lunch houden bij een open haard en nog veel meer arrangementen.